Брауні – відомий десерт, який підкорив не одного шанувальника шоколаду. Але ж він такий калорійний, що ми не завжди можемо позволити собі шматочок серед тижня.
Читайте також Економія часу та досконалий смак: ділимось 3 швидкими стравами з курятини
А чому б не приготувати шоколадний десерт, але без шкоди для фігури? Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом десерту без борошна.
Смак тістечка визначає шоколад, тому рекомендуємо не економити на цьому інгредієнті. Обирайте тільки якісний продукт.
Рецепт шоколадного брауні без борошна
- Час: 45 хвилин
- Порції: 8
Приготування:
- Відділяємо яєчні білки від жовтків. Збиваємо холодні білки разом із цукром до стійких піків.
- У великій мисці з'єднуємо всі інгредієнти, окрім какао та додаємо білки. Легкими рухами змішуємо все в однорідну масу та викладаємо тісто на жаротривку форму.
- Випікаємо десерт 45 – 50 хвилин при температурі 160 градусів у розігрітій духовці.
- Виймаємо готовий брауні та подаємо з кулькою морозива.
Смачного!