При цьому вам не доведеться витрачати час на планування і трудомісткі процеси на кухні, зазначає 24 Канал. Адже із ТМ "Наша Ряба Апетитна" організувати відпочинок у колі рідних та із домашньою їжею – дуже легко.

Рекомендуємо Як по-особливому приготувати котлети: рецепти, які сподобаються усій родині

Виробник вже добре відомий українцям, бо пропонує тільки добірну свіжомариновану курочку. Тож приготувати смачну страву, не докладаючи особливих зусиль, стає реальністю завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна".

Крім цього, продукція ідеально підходить як для відпочинку на природі, так і для трапези з рідними вдома. Відтак ви точно не прогадаєте: навіть якщо погода зіпсується, достатньо буде розпакувати упаковку курочки чи курячі ковбаски та відправити їх на 30 хвилин на пательню чи в духовку. Улюблений гарнір чи салат – і обід чи вечеря у колі родини готові.

А з чим подати курячі ковбаски, гомілки в апельсиновому маринаді чи крильця з гірчично-медовим смаком – ділимось у покрокових рецептах.

Курячі ковбаски з картоплею та домашнім соусом

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Курячі ковбаски – страва, яку полюбляють усі / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Почніть приготування страви з соусу. Для цього розігрійте пательню, викладіть на неї томатну пасту та обсмажте 2 хвилини, додайте воду.
  2. Перемішуйте та додайте решту інгредієнтів: спеції та часник, пропущений через прес.
  3. Картоплю помийте та очистіть від шкірки. Наріжте на скибки.
  4. Висипте її у тарілку, полийте олією та посипте спеціями.
  5. Викладіть на велике деко ковбаски та розставте поруч картоплю.
  6. Випікайте картоплю з ковбасками при температурі 170 градусів 30 хвилин.
  7. Подавайте страву разом із домашнім соусом.

Курячі гомілки в апельсиновому маринаді з картоплею та лимоном

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Курячі гомілки в апельсиновому маринаді / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
упаковка курячих гомілок в апельсиновому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 4 – 5 великих картоплин;
– 1 лимон;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 чайна ложка орегано;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, червоний перець, свіжомелений чорний перець до смаку.

Приготування:

  1. Увімкніть духовку на 180 градусів.
  2. Лимон розріжте навпіл, одну половину наріжте на кружальця.
  3. Попередньо очищену та нарізану картоплю з’єднайте з соком половини лимона, оливковою олією, спеціями і перемішайте.
  4. Деко застеліть пергаментом, викладіть картоплю, а зверху – свіжомариновані гомілки.
  5. Запікайте гомілки з картоплею протягом 20 хвилин, перемішайте, щоб страва запеклась зі всіх сторін, і продовжте готувати ще 10 хвилин.

Крильця в гірчично-медовому маринаді з овочевим салатом

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Готуємо курячі крильця для рідних / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Овочі помийте та за необхідності очистіть.
  2. Тонко нашаткуйте редиску. Огірок поріжте соломкою, перець – півкільцями, а помідори – скибочками. Цибулю нашаткуйте на пір’я та посипте одразу сіллю.
  3. З’єднайте у тарілці всі овочі, додайте олію та приправи, ретельно перемішайте. Готовий салат посипте зверху сухим базиліком.
  4. У фритюрниці або глибокій пательні (за наявності з товстим дном) розігрійте олію.
  5. Викладіть курячі крильця та обсмажуйте їх по 10 хвилин з кожної сторони.
  6. Подавайте гарячі крильця зі свіжим овочевим салатом.

Смачного!