Пухка та солодка домашня випічка від Володимира Троцького смакуватиме всій вашій родині. Рецепт простий та легкий у приготуванні, не займе у вас багато часу.

Читайте також Рецепт торта без глютену на сковорідці від Лізи Глінської

Заварний крем у рецепті ви з легкістю можете замінити на горіхову або шоколадну пасту – все залежить від ваших смаків.

Рецепт "Равликів" з кремом

  1. Розкачайте тісто товщиною 5 мініметрів.
  2. Родзинки замочіть в теплій воді на 10 – 15 хвилин та відіжміть зайву рідину.
  3. Викладіть заварний крем на шар тіста, посипте родзинками.
  4. Загорніть тісто з начинкою в рулет.
  5. Наріжте рулет товщиною 5 – 7 сантиметрів та викладіть на деко для випікання.
  6. Залишіть "Равлики" постояти в теплому місці на 20 хвилин.
  7. Змастіть випічку яєчним жовтком та відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку.
  8. Подавайте випічку до столу охолодженою. Смачного!