Після масштабних опитувань мережа ресторанів швидкого харчування McDonaldʼs змінила процедуру приготування своїх фірмових бургерів, пише Meduza.

Читайте також Відомі переможці премії "Сіль" 2020 – список найкращих ресторанів України

А саме McDonaldʼs змінив процедуру приготування м'яса та булочок для бургерів. За новими правилами ресторану швидкого харчування McDonaldʼs котлети для бургерів тепер будуть обсмажувати на грилі невеликими партіями, а ріпчасту цибулю додаватимуть одразу на етапі обсмажування.

Традиційний для бургерів сир Чедер у McDonaldʼs тепер викладатимуть на котлету за певної температури, яку компанія тримає в секреті, щоб він ідеально розплавився по всій площині м'яса.

Також McDonaldʼs змінив розміри свої булочок, щоб вони ідеально відповідали розміру котлети, а в улюблений "Біг Мак" тепер додаватимуть більше соусу.

Окрім цих разючих змін у технології приготування класичних бургерів у McDonaldʼs, керівництво вирішило відправляти на кухню інгредієнти частіше, але меншими порціями. Отож, чекаємо позитивних змін й в українському McDonaldʼs та будемо куштувати нові бургери!