Легкий салат з тунцем та овочами: рецепт без світла
13 січня 2023,
10:48
Читать новость на русском
Джерело:
Смачні домашні рецептиКоли в холодильнику мінімум продуктів, але трішки зелені та консервований тунець – голодними не залишитеся.
Легкий салат з тунцем можна приготувати буквально за 10 хвилин та без електроенергії. З переліку зелені можна обирати улюблену, або наявну в холодильнику: пекінську капусту, айсберг, руколу, мікс салату або шпинат.
Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Якщо щоразу обирати іншу зелень, салат теж буде з іншим смаком. Така невеличка кулінарна хитрість.
Рецепт салату з консервованим тунцем
- Час: 10 хвилин
- Порції: 4
– улюблена зелень;
– 80 – 100 грамів тунця;
– помідор або томати чері;
– 2 відварених курячих яйця, або 4 – 5 перепелиних;
– огірок;
– насіння кунжуту.
Для заправки:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– половина чайної ложки французької гірчиці;
– 1 чайна ложка соєвого соусу;
– 1 чайна ложка гранатового соусу;
– 1 чайна ложка соусу теріякі;
– 1 чайна ложка лимонного соку.
Приготування:
- Миємо та нарізаємо салат, або викладаємо вже готове листя руколи чи шпинату.
- Нарізаємо довільними шматочками очищені варені яйця, помідори та огірок.
- Викладаємо на салат овочі, подрібнений тунець та поливаємо все заправкою (просто все змішуємо у мисочці).
- Перед подачею посипаємо насінням кунжуту та смакуємо!