Так ви ще не робили: рецепт консервованої черешні у холодному маринаді від Ярославського
21 червня 2024,
22:51
Читать новость на русском
Джерело:
Володимир ЯрославськийСезон черешні у розпалі. І поки він триває, підготуйтеся до зими, щоб ласувати цими ягодами. Для цього пропонуємо скористатися рецептом судді "МастерШеф" Володимира Ярославського.
Таким чином ви можете замаринувати й полуницю. Дуже радимо спробувати!
Буде смачно Лише з двох інгредієнтів: рецепт домашнього морозива з полуниці
Маринована черешня
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
– 300 грамів черешні;
– 20 мілілітрів лимонного соку;
– 30 грамів цукру;
– 200 грамів води;
– 1 столова ложка суміші перців;
– 2 суцвіття гвоздики;
– мелений коріандр до смаку
Дивіться, як приготувати мариновану черешню: відео
Приготування:
- Почистьте черешню від кісточок.
- Для холодного маринаду змішайте решту інгредієнтів та скуштуйте. Смак має бути приємний, ледь кислий і солодкуватий.
- Баночку наповніть черешнею, залийте холодним маринадом і дайте постояти 2 – 3 години.