Так ви ще не робили: рецепт консервованої черешні у холодному маринаді від Ярославського

21 червня 2024, 22:51
Читать новость на русском

Сезон черешні у розпалі. І поки він триває, підготуйтеся до зими, щоб ласувати цими ягодами. Для цього пропонуємо скористатися рецептом судді "МастерШеф" Володимира Ярославського.

Таким чином ви можете замаринувати й полуницю. Дуже радимо спробувати!

Буде смачно Лише з двох інгредієнтів: рецепт домашнього морозива з полуниці

Маринована черешня

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів черешні;
– 20 мілілітрів лимонного соку;
– 30 грамів цукру;
– 200 грамів води;
– 1 столова ложка суміші перців;
– 2 суцвіття гвоздики;
– мелений коріандр до смаку

Дивіться, як приготувати мариновану черешню: відео

Приготування:

  1. Почистьте черешню від кісточок.
  2. Для холодного маринаду змішайте решту інгредієнтів та скуштуйте. Смак має бути приємний, ледь кислий і солодкуватий. 
  3. Баночку наповніть черешнею, залийте холодним маринадом і дайте постояти 2 – 3 години.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати французькі млинці з полуницею та вершковим кремом.