Вершковий соус перетворить їх на справжній кулінарний шедевр. Млинці матимуть ніжний фруктовий смак.

Буде смачно Рецепт, який точно вийде у кожного: готуємо лінивий "Наполеон" з полуницею

Крепи з полуницею та вершками

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Полуницю помийте і розріжте на чотири частини. Посипте цукром, додайте лікер і перемішайте.
  2. Збийте яйця, додайте олію, ванілін, цукор і молоко. Перемішайте, після чого просійте борошно і збийте, щоб не було грудочок.
  3. Пательню для млинців змастіть маслом і промокніть паперовим рушником. На центр налийте приблизно 50 грамів тіста та розподіліть по поверхні, щоб утворився тонкий шар. Смажте приблизно 30 – 60 секунд, поки краї не стануть золотистими. Переверніть і смажте ще 20 – 30 секунд.
  4. В окремій мисці змішайте вершки, цукор і ванілін. Половину полуниці в лікері подрібніть і додайте до вершкової суміші. Перемішайте.
  5. На чверть кожного млинця викладіть суміш з полуниці та вершків. Складіть двічі навпіл. Зверху прикрасьте залишками полуниці та цукровою пудрою.