На сніданок – суперфуд: готуємо чіа-пудинг із манго та йогуртом

1 грудня 2020, 17:58
Читать новость на русском

День слід розпочинати з корисних та смачних страв. Як приготувати дієтичний і при цьому апетитний сніданок, дізнайтеся просто зараз.

Зовсім не обов'язково щоранку снідати вівсянкою на воді чи вареними яйцями. Можна й навіть слід куштувати щось новеньке, наприклад чіа.

Крихітне насіння іспанської шавлії містить неймовірну кількість корисних мікроелементів та сполук: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, цинк, фосфор, клітковину, кислоти Omega-3 та Omega-6, ніацин і тіамін, рибофлавін, вітаміни А, С і Е.

Тож, додавши до чіа грецький йогурт та фруктове пюре або свіжі ягоди, ви приготуєте просто суперсніданок!

Чіа-пудинг на сніданок

Інгредієнти:
– 2 ст. л. насіння чіа;
– 400 мл грецького йогурту;
– 200 г пюре манго;
– 1 гілочка м'яти.
  1. Змішайте насіння чіа та грецький йогурт та перемішайте до однорідності. Викладіть масу в мисочки або склянки.
  2. Пюре манго збийте ручним блендером разом з листочками м'яти та викладіть зверху на йогурт. Зачекайте 10 хвилин, щоб насіння чіа набухло та подавайте до столу.