Помідори, томати – ароматні та соковиті овочі, які обожнює, мабуть, кожен. Їх можна додавати у найрізноманітніші страви: салати, запіканки, супи та навіть десерти (йдеться про кухню ф'южн).

Читайте також Найкращі смакові поєднання баклажана: до сиру, горіхів та часнику

Помідори містять понад 40 відсотків денної норми вітаміну С, постачають вітамін А, який підтримує імунну систему, зір та здоров'я шкіри.


Запечені помідори / Фото Olive magazine

Щоб полегшити вам вибір з комбінуванням продуктів та можливо відкрити для вас нові поєднання, скористайтеся нашими варіантами поєднань. Вони вразять навіть витончених гурманів!

Ідеальні поєднання помідорів (томатів):

  • помідори (томати) + авокадо + базилік + краб;
  • помідори (томати) + авокадо + лимон;
  • помідори (томати) + базилік + часник + естрагон;
  • помідори (томати) + базилік + сир із козячого молока;
  • помідори (томати) + базилік + сир моцарелла + часник + оливкова олія + бальзамічний оцет;
  • помідори (томати) + базилік + сир рікота;
  • помідори (томати) + базилік + оливкова олія + апельсиновий сік + прошуто + кавун;
  • помідори (томати) + базилік + орегано + чебрець;
  • помідори (томати) + перець чилі + часник;
  • помідори (томати) + фенхель + сир горгонзола;
  • помідори (томати) + часникова цибуля + лимонний базилік;
  • помідори (томати) + хрін + лимон;
  • помідори (томати) + оливкова олія + бальзамічний оцет.

Користуйтеся цими підказками, поєднуйте та експериментуйте на кухні та смачного вам!