Безпрограшна комбінація: з чим найкраще поєднувати варені яйця
Джерело:
przyslij przepisВже скоро прийде час смакувати яйцями за святковим великоднім столом. З чим цей продукт смакує найкраще – читайте у матеріалі.
Великодні свята вже не за горами, і зовсім скоро вся родина сяде за стіл, щоб з’їсти всі традиційні смаколики. Серед них, звісно, лідирують яйця, без яких не обійдеться святкування Великодня.
Цікаво Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем
Що варто пам'ятати: багаті білком яйця повністю позбавлені клітковини. Через це їх варто поєднувати з продуктами, які є її справжнім джерелом, наприклад, овочами або хлібом.
З якими продуктами поєднувати яйця:– зелена цибуля;
– перець чилі;
– орегано;
– куркума;
– чебрець;
– кріп;
– часник;
– родзинки.
Просто та апетитно / Фото unsplash
Варені яйця точно не смакують без соусів. Це може бути майонез або ж соус, приготований на основі хрону, журавлини чи вершків.
Рецепт варених яєць з родзинками
Час: 20 хвилин
Порцій: 4
– 6 варених яєць;
– 30 грамів родзинок;
– 4 маринованих огірки;
– 2 стебла селери;
– 1 ложка майонезу;
– сіль, перець, сушений часник до смаку.
Приготування:
- Замочіть родзинки в холодній воді приблизно на півтори години.
- Наріжте яйця досить дрібними кубиками, а селеру і огірки – соломкою середньої товщини.
- Змішайте всі інгредієнти, додайте майонез і приправте до смаку.