Великодні свята вже не за горами, і зовсім скоро вся родина сяде за стіл, щоб з’їсти всі традиційні смаколики. Серед них, звісно, ​​лідирують яйця, без яких не обійдеться святкування Великодня.

Цікаво Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем

Що варто пам'ятати: багаті білком яйця повністю позбавлені клітковини. Через це їх варто поєднувати з продуктами, які є її справжнім джерелом, наприклад, овочами або хлібом.

Просто та апетитно / Фото unsplash

Варені яйця точно не смакують без соусів. Це може бути майонез або ж соус, приготований на основі хрону, журавлини чи вершків.

Рецепт варених яєць з родзинками

Час: 20 хвилин
Порцій: 4

Приготування:

  • Замочіть родзинки в холодній воді приблизно на півтори години.
  • Наріжте яйця досить дрібними кубиками, а селеру і огірки – соломкою середньої товщини.
  • Змішайте всі інгредієнти, додайте майонез і приправте до смаку.