Харчові вподобання знаменитостей важають різноманітністю. Серед зірок просто неможливо знайти людей з однаковими вподобаннями.

Актуально Три легкі страви азійської кухні: локшина з курячими стегнами, неми та рис з крильцями

Марк Цукерберг

Які незвичайні харчові звички може бути у творця Facebook? Хоча він зізнається, що, наприклад, у випадку сніданків невибагливий і зазвичай їсть все, що є під рукою (щоб не витрачати час на прийняття подібних рішень), тому його меню може бути досить ексцентричним.

У 2011 році генеральний директор Facebook поставив перед собою "особистий виклик": їсти лише м’ясо тварин, яких він сам вирощує. У нього є кози, свині, кури та навіть омари.

Засновник Фейсбуку / Фото інстаграм Марка Цукерберга

Бетховен

Тепер повернемося трохи назад у часі, на межу 18 – 19 століть. Людвіг ван Бетховен любив макарони з маслом і сиром, а також суп з подрібненими шматочками хліба і дванадцятьма яйцями. Після їжі він повертався до піаніно і грав до пізньої ночі.

Відомий композитор / Фото wikipedia

Стівен Кінг

Американський письменник, творець літератури жахів і один із найчитаніших авторів світу дотримується простого правила. Без чізкейка – не писати!

Неймовірний письменник / Фото інстаграм Стівена Кінга

Вікторія Бекхем

Колишня зірка Spice Girls, дизайнер і дружина Девіда Бекхема дотримується дуже суворої дієти. Після пробудження замість кави вона п’є яблучний оцет, а на великих вечірках жує кавові зерна, щоб уникнути похмілля. Також віддає перевагу тостам з цілозернової муки, посипаних сіллю. Не їсть молочних продуктів і червоного м’яса, готує вдома без олії, масла та соусів.

Вікторія любить слідкувати за собою / Фото інстаграм Вікторії Бекхем