Поєднання моркви та шоколаду – це завжди особливий смаковий дует, а особливо, коли мова йде про домашнє морозиво. Кремова консистенція, пікантний смак, який можна обіграти невеликою порцією меду або кленового сиропу – це морозиво викличе захват і в дітей, і в дорослих.
До теми Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку
Рецепт морозива з моркви та шоколаду
Час: 20 хвилин + кілька годин на заморожування
Порцій: 4
Приготування:
- Усі інгредієнти, окрім шоколаду, кладемо у каструлю та нагріваємо 7 – 8 хвилин на повільному вогні. Відставляємо масу, щоб охолола.
- Акуратно перемішуємо масу та додаємо у неї шоколад.
- Перекладаємо масу у ємність для заморозки.
- Кладемо у морозилку мінімум на 5 годин. Час від часу масу слід перемішувати.
Смачного!