Поєднання моркви та шоколаду – це завжди особливий смаковий дует, а особливо, коли мова йде про домашнє морозиво. Кремова консистенція, пікантний смак, який можна обіграти невеликою порцією меду або кленового сиропу – це морозиво викличе захват і в дітей, і в дорослих.

До теми Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку

Рецепт морозива з моркви та шоколаду

Час: 20 хвилин + кілька годин на заморожування

Порцій: 4

Приготування:

  • Усі інгредієнти, окрім шоколаду, кладемо у каструлю та нагріваємо 7 – 8 хвилин на повільному вогні. Відставляємо масу, щоб охолола.
  • Акуратно перемішуємо масу та додаємо у неї шоколад.
  • Перекладаємо масу у ємність для заморозки.
  • Кладемо у морозилку мінімум на 5 годин. Час від часу масу слід перемішувати.

Смачного!