Сьогодні пропонуємо урізноманітнити своє меню, додавши у нього біфштекс. Що це таке, які переваги пропонує цей продукт із яловичини та з чим його подавати, розповідаємо далі.

Читайте також Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці

Що таке біфштекс

Біфштекс – це популярна страва, приготовлена з відбірного яловичого фаршу. В традиційному варіанті мелене м'ясо формують у велику плоску котлету, яку смажать або запікають на грилі. Саме відповідна форма та спосіб приготування забезпечують біфштексу соковитість, неймовірний смак та аромат.

Та якщо ви хочете скуштувати по-справжньому смачний біфштекс, слід обрати фаршеві вироби від перевірених постачальників, які гарантують високу якість м'яса. Зокрема, радимо звернути увагу на ТМ Skott Smeat. Бренд пропонує відбірну охолоджену та заморожену яловичину фермерського походження, яка відповідає вимогам світового ринку.

Водночас виробник подбав, щоб українці не витрачали зайвий час на приготування. Відтак котлети Skott Smeat вже сформовані, а вам достатньо буде відкрити упаковку та відправити їх на сковорідку чи гриль.

Знайти охолоджені та заморожені котлети ТМ Skott Smeat можна у мережах супермаркетів АТБ, Ашан, Варус, METRO, Велика Кишеня та М’ясомаркет. А як приготувати із них біфштекс, щоб було смачно, поживно та легко – ділимось у рецепті.

Рецепт яловичого біфштекса з яйцем

Час: 10 хвилин
Порції: 4

Швидкий рецепт для ідеального сніданку
Швидкий рецепт для ідеального сніданку / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо котлети до 8 – 9 хвилин, перевертаючи їх кожні 2 хвилини. Час приготування можна коригувати у залежності до обраного рівня просмажки.
  2. Окремо підсмажуємо яйця на сковорідці під кришкою (близько 4 хвилин). Стежте, щоб жовток залишався рідким.
  3. Нарізаємо овочі, перемішуємо з олією та викладаємо зверху на листя салату. Присмачуємо спеціями.
  4. Біля салату викладаємо біфштекс, зверху на нього – яєчню, яку посипаємо натертим блакитним сиром, та подаємо до столу гарячими.

Впевнені, такий сніданок зарядить вас на продуктивний день! А якщо вам захочеться приготувати ще й бургер – ділимось із вами простим відеорецептом, який зможе повторити кожен.