Діти більше не бігатимуть у магазин: як приготувати домашнє морозиво з моркви та шоколаду

9 березня 2023, 15:15
Читать новость на русском

Джерело:

gotujmy

Домашнє морозиво – це завжди смачно та неповторно. Незабаром надворі ставатиме все тепліше, тому варто мати під рукою кілька рецептів.

Поєднання моркви та шоколаду – це завжди особливий смаковий дует, а особливо, коли мова йде про домашнє морозиво. Кремова консистенція, пікантний смак, який можна обіграти невеликою порцією меду або кленового сиропу – це морозиво викличе захват і в дітей, і в дорослих.

До теми Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку

Рецепт морозива з моркви та шоколаду

Час: 20 хвилин + кілька годин на заморожування

Порцій: 4

Інгредієнти:

– 100 грамів тертої моркви (або замороженої кубиками);
– 100 мілілітрів густої сметани;
– 250 мілілітрів молока;
– 100 грамів цукру;
– 50 грамів тертого чорного шоколаду;
– 15 мілілітрів екстракту ванілі;
– дрібка кориці.

Приготування:

  • Усі інгредієнти, окрім шоколаду, кладемо у каструлю та нагріваємо 7 – 8 хвилин на повільному вогні. Відставляємо масу, щоб охолола.
  • Акуратно перемішуємо масу та додаємо у неї шоколад.
  • Перекладаємо масу у ємність для заморозки.
  • Кладемо у морозилку мінімум на 5 годин. Час від часу масу слід перемішувати.

 Смачного!