Апельсин чудово поєднується з шоколадом. Обов'язково збережіть цей рецепт.
Буде смачно Приготуєте за годину: рецепт фантастичного торта на День матері
Шоколадно-апельсиновий мус
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Вичавіть сік з апельсинів.
- Шоколад поламайте на дрібні шматки та розтопіть на водяній бані.
- Влийте до розтопленого шоколаду свіжий апельсиновий сік і швидко перемішайте до однорідної консистенції.
- Розлийте апельсиново-шоколадну масу в порційний посуд та поставте в холодильник, щоб десерт застиг. На це піде до 30 хвилин.
- За бажання прикрасьте готовий шоколадно-апельсиновий мус апельсиновою цедрою.