Це дуже тонке і неймовірно крихке тісто, яке використовується для приготування різноманітних страв, таких як пиріжки, випічка, апетитні солодкі і солоні закуски. Великим плюсом є те, що це тісто можна придбати у магазині вже у готовому вигляді.

Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Випічка філо з медом і фісташками

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Фісташки та мигдаль подрібніть в м'ясорубці.
  2. З'єднайте масло і мед.
  3. Покладіть перші чотири листи тіста філо на деко.
  4. Змастіть їх сумішшю вершкового масла і меду.
  5. Посипте їх горіхами та спеціями.
  6. Покладіть на них ще чотири шари.
  7. Продовжуйте за схемою намазування маслом і медом і посипання добавками, поки не залишиться останній лист філо. Верх коржа змастіть оливковою олією.
  8. Потім наріжте багатошаровий корж на смужки.
  9. Згорніть їх у великі рулетики.
  10. Випікайте при 180 градусах близько 35 – 40 хвилин (або поки воно не почне апетитно підрум'янюватися).
  11. Готуйте цукровий сироп.
  12. Змішайте коричневий цукор з водою та апельсиновим соком. Варіть на повільному вогні, поки він не почне густіти. Потім охолодіть і полийте десерт перед подачею.