Ніжний, як хмаринка: простий рецепт ідеального десерту "Три молока"

9 квітня 2024, 21:10
Читать новость на русском

Джерело:

olga_riabenko_

Десерт "Три молока" – дуже простий у приготуванні. Він подається у склянці та має чудовий вигляд.

Цей десерт родом з Колумбії. Він ідеально підійде до Великоднього столу чи до будь-якого іншого свята.

Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Десерт "Три молока"

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4
Інгредієнти для бісквіта:
– 4 яйця;
– 120 грамів цукру;
– 120 грамів борошна;
– 5 грамів розпушувача;
– цедра 1 апельсина.
Для просочування:
– 200 мілілітрів молока;
– 200 мілілітрів кокосового молока;
– 150 грамів вареного згущеного молока.
Для крему:
– 300 мілілітрів вершків 30%;
– 150 грамів маскарпоне;
– 25 грамів цукрової пудри;
– кокосова стружка для декору.

Приготування:

  1. Яйця, цукор та цедру збийте в кухонному комбайні або блендері протягом 7 хвилин.
  2. Борошно змішайте з розпушувачем, вимішайте лопаткою та обережно введіть в яєчну масу.
  3. Викладіть тісто в круглу форму діаметром 18 сантиметрів та випікайте в розігрітій до 165 градусів духовці протягом 35 хвилин.
  4. Дайте охолонути й поламайте на шматочки розміром 3×3 сантиметри.
  5. Змішайте всі інгредієнти для просочування в сотейнику, поставте на вогонь й доведіть до однорідності. Перелийте в миску й дайте охолонути.
  6. Збийте вершки та маскарпоне до стійких піків.
  7. Просочіть шматочки бісквіта. Чергуючи бісквіт з кремом, складіть десерт в склянки чи баночки. Зверху задекоруйте кремом та кокосовою стружкою.

Сподобався рецепт? Спробуйте приготувати манник "Зебра" за простим і швидким рецептом.