Надзвичайно смачний десерт "Три молока" обожнюють всі поціновувачі солодощів! Володимир Троцький й сам в захваті від цього смачного десерту й приготував його покроковий рецепт.
Читайте також Рецепт мінімлинців з сиром від Тані Литвинової
Десерт "Три молока" швидкий та легкий у приготуванні, тому ви з легкістю можете залучати дітей до процесу приготування.
Рецепт "Три молока"
- Ретельно збийте яйця з цукровою пудрою, ваніліном та сіллю до стійких піків. Борошно додавайте до яєчної маси у два етапи.
- Дно форми для випікання вистеліть пергаментом, вилийте тісто та випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
- У окремій мисці змішайте всі інгредієнти для просочування бісквіту до однорідної маси.
- Для крему збийте вершки, окремо сир маскарпоне з цукровою пудрою. Змішайте ці інгредієнти в одну масу.
- Підготуйте 10 формочок для десертів. Поламайте бісквіт на шматочки 1х1 сантиметр.
- Викладіть в формочки бісквіт, сирний крем та крем для просочування, знову бісквіт, крем для просочування та сирний крем – так до самого верху формочки.
- Готовий десерт відправте відпочити в холодильник на 3-4 години. Смачного!