Усього чотири інгредієнти, кілька хвилин на приготування – і далі справа знову ж таки за холодильником. Коли десерт стабілізується, ви отримаєте легку мусоподібну смакоту.
Читайте також Десерт за хвилину: кавово-молочна насолода з печивом
Рецепт шоколадного десерту нашвидкуруч
- Час: 15 хвилин (плюс 1 година на охолодження)
- Порції: 6
Приготування:
- Ретельно вимийте яйце, щоб зі шкаралупи до страви не потрапили бруд та мікроби.
- Трохи шоколаду натріть для оформлення десерту, а основну частину залийте гарячою водою, відправте на плиту й розтопіть.
- Додайте до шоколаду яєчний жовток і швидко перемішайте.
- Білок збийте міксером із цукром.
- Додайте до білкової піни шоколадну масу й знову збийте все міксером.
- Розкладіть шоколадний мус по піалах і відправте їх на 60 хвилин до холодильника.
- Готовий десерт подавайте, притрусивши тертим шоколадом.
Смачного!
Відеорецепт приготування шоколадного десерту з трьох інгредієнтів: