Усього чотири інгредієнти, кілька хвилин на приготування – і далі справа знову ж таки за холодильником. Коли десерт стабілізується, ви отримаєте легку мусоподібну смакоту.

Читайте також Десерт за хвилину: кавово-молочна насолода з печивом

Рецепт шоколадного десерту нашвидкуруч

  • Час: 15 хвилин (плюс 1 година на охолодження)
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Ретельно вимийте яйце, щоб зі шкаралупи до страви не потрапили бруд та мікроби.
  2. Трохи шоколаду натріть для оформлення десерту, а основну частину залийте гарячою водою, відправте на плиту й розтопіть.
  3. Додайте до шоколаду яєчний жовток і швидко перемішайте.
  4. Білок збийте міксером із цукром.
  5. Додайте до білкової піни шоколадну масу й знову збийте все міксером.
  6. Розкладіть шоколадний мус по піалах і відправте їх на 60 хвилин до холодильника.
  7. Готовий десерт подавайте, притрусивши тертим шоколадом.

Смачного!

Відеорецепт приготування шоколадного десерту з трьох інгредієнтів: