Ним зі своїми підписниками поділився відомий український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський. Чудовий подарунок до Дня закоханих!

Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Рецепт печива-брауні "Чорний ліс"

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 10 штук

Приготування:

  1. Розтопіть на водяній бані шоколад із вершковим маслом. Щойно масло розтане – зніміть із плити, додайте какао-порошок і перемішайте.
  2. В окремій посудині збийте яйця з цукром на стійку піну. Додайте до теплої шоколадної маси в 3 етапи. Посоліть і перемішайте.
  3. Відправте масу до холодильника, щоб вона затверділа й стала тягучою.
  4. Охолоджену масу викладіть за допомогою ложки на деко, застелене пергаментом. У Володимира вийшло 20 штук.
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте печиво 6 хвилин. Готовому печиву дайте охолонути.
  2. Для начинки викладіть вишні на сковороду, присипте цукром, змішаним із крохмалем. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи, і проваріть 1 хвилину. Залиште остигнути, накривши (щоб верх не підсох) харчовою плівкою.
  3. Охолоджені вершки збийте на стійку піну з цукром або цукровою пудрою.
  4. Зберіть брауні:
  • на 10 шоколадних кружалець-основ відсадіть за допомогою кондитерського мішка (по колу) збиті вершки;
  • у центр кожного брауні викладіть вишні;
  • накрийте крем із вишнями шоколадними кружальцями, що залишилися.

Печиво готове. Смачного!