Ним зі своїми підписниками поділився відомий український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський. Чудовий подарунок до Дня закоханих!
Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Рецепт печива-брауні "Чорний ліс"
- Час: 80 хвилин
- Порції: 10 штук
Приготування:
- Розтопіть на водяній бані шоколад із вершковим маслом. Щойно масло розтане – зніміть із плити, додайте какао-порошок і перемішайте.
- В окремій посудині збийте яйця з цукром на стійку піну. Додайте до теплої шоколадної маси в 3 етапи. Посоліть і перемішайте.
- Відправте масу до холодильника, щоб вона затверділа й стала тягучою.
- Охолоджену масу викладіть за допомогою ложки на деко, застелене пергаментом. У Володимира вийшло 20 штук.
- Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте печиво 6 хвилин. Готовому печиву дайте охолонути.
- Для начинки викладіть вишні на сковороду, присипте цукром, змішаним із крохмалем. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи, і проваріть 1 хвилину. Залиште остигнути, накривши (щоб верх не підсох) харчовою плівкою.
- Охолоджені вершки збийте на стійку піну з цукром або цукровою пудрою.
- Зберіть брауні:
- на 10 шоколадних кружалець-основ відсадіть за допомогою кондитерського мішка (по колу) збиті вершки;
- у центр кожного брауні викладіть вишні;
- накрийте крем із вишнями шоколадними кружальцями, що залишилися.
Печиво готове. Смачного!