Ось 10 страв, оформлених кухарями світового рівня. Ми неабияк постаралися, щоб дібрати найкращі роботи.

Читайте також "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить

Нереально вишукані презентації – лишень погляньте!

Закуски

Щоб розігріти апетит та рецептори першими в ресторанах подають легкі закуски з овочів, риби або м'яса. Ми обрали три овочеві закуски, від яких вже тече слинка.

Закуска з авокадо та квіток цукіні

закуска
Закуска з авокадо та квіток цукіні / Фото шеф-кухаря Ben Boeynaems

Фарширований солодкий помідор з базиліковим сорбетом і песто

фарширований помідор

Фарширований помідор на закуску /Фото шеф-кухаря Kirk Westaway

Карпаччо з томатів, песто та квітів

Салат
Помідорова закуска / Фото шеф-кухаря Alessandro Riemer

Основні страви

Ви тільки погляньте на ці витвори мистецтва, які дбайливо презентують шеф-кухарі. Щоб приготувати таку страву вдома та вишукано подати її вам точно потрібно трішки магії.

Рататуй з двома пюре та зеленою олією

рататуй
Овочевий рататуй з двома пюре / Фото шеф-кухаря Rich Knott

Італійські равіолі з рікоттою та бланшованими чері

равіолі
Равіолі з овочами / Фото шеф-кухаря Метео Зельйонка

Філе скумбрії з кранчем та пелюстками

скумбрія
Скумбрія з пелюстками / Фото шеф-кухаря Yuri Wattimena

Десерти

Десерт – невід'ємна частина будь-якої трапези. Скільки праці вклали кондитери у свої шедеври, щоб не тільки здивувати клієнтів презентацією, а й смаком!

Мініатюра полуничного торта Фрізьє

десерт
Міні Фрізьє / Фото кондитера Patissier Cheng

Пана кота з пюре манго та шоколадним диском

десерт
Пана кота з манго / Фото кондитера David Vidal

Париж-Брест

десерт
Карамельний Париж-Брест / Фото кондитера Miquel Guarro

Бісквітний торт "Веселка" з вершковим кремом

І на кінець яскравий торт "Веселка" виконаний у стилі іграшки антистрес Поп-іт.

торт
Торт "Веселка" / Фото кондитерки Dinara Kasko

торт
Торт "Веселка" / Фото кондитерки Dinara Kasko

Ми впевнені, що змогли хоч трішки надихнути вас вишуканими презентаціями сучасних ресторанних страв.