Зовні й за текстурою галетне печиво схоже на крекери. Проте жиру та цукру в ньому менше.
Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Рецепт веселого галетного печива
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6 – 8
Фото з інстаграма Лізи Глінської
Приготування:
- У глибокій посудині змішайте яйця, цукор, молоко та олію. Ретельно перемішайте інгредієнти віничком.
- Окремо змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, крохмаль та сіль.
- Додайте суміш сухих інгредієнтів до яєчної маси й замісіть тісто.
- Загорніть тісто в харчову плівку та залиште його відпочити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Скриншот із відео
- Викладіть тісто на злегка присипану борошном стільницю й розкачайте в пласт завтовшки 5 – 6 міліметрів.
- Фігурною формою виріжте з тіста печиво й перекладіть його на деко, укрите харчовим пергаментом.
Скриншот із відео
- Наколіть печиво госторою дерев'яною паличкою.
Скриншот із відео
- Відправте печиво до розігрітої до 175 градусів духовки на 10 – 12 хвилин.
Скриншот із відео
Смачного!
Відеорецепт приготування галетного печива: