Зовні й за текстурою галетне печиво схоже на крекери. Проте жиру та цукру в ньому менше.

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Рецепт веселого галетного печива

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6 – 8


Фото з інстаграма Лізи Глінської

Приготування:

  1. У глибокій посудині змішайте яйця, цукор, молоко та олію. Ретельно перемішайте інгредієнти віничком.
  1. Окремо змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, крохмаль та сіль.
  1. Додайте суміш сухих інгредієнтів до яєчної маси й замісіть тісто.
  1. Загорніть тісто в харчову плівку та залиште його відпочити на 30 хвилин при кімнатній температурі.


Скриншот із відео

  1. Викладіть тісто на злегка присипану борошном стільницю й розкачайте в пласт завтовшки 5 – 6 міліметрів.
  1. Фігурною формою виріжте з тіста печиво й перекладіть його на деко, укрите харчовим пергаментом.


Скриншот із відео

  1. Наколіть печиво госторою дерев'яною паличкою.


Скриншот із відео

  1. Відправте печиво до розігрітої до 175 градусів духовки на 10 – 12 хвилин.


Скриншот із відео

Смачного!

Відеорецепт приготування галетного печива: