Як приготувати дієтичні салати з креветками: домашні рецепти
12 січня 2021,
20:25
Читать новость на русском
До вашої уваги добірка простих і смачних рецептів салатів з креветками.
Салат з креветками – ідеальна страва для здорового збалансованого харчування. Креветки містять багато корисних вітамінів. Смачні дієтичні салати з креветками і авокадо, яйцем, овочами сподобаються усім.
Читайте також Як приготувати овочеві салати детокс: домашні рецепти
Салат з креветками і авокадо
Салат з креветками і авокадо
Інгредієнти:– 200 г креветок (заморожених);
– пучок свіжого зеленого салату;
– 1 свіжий огірок;
– 1 свіжий болгарський перець;
– 1 лимон (сік);
– 1 авокадо;
– 2 ст. л оливкової олії.
- Для приготування салату заздалегідь розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом.
- Помийте, почистіть від шкірки огірок, від кісточок – болгарський перець, наріжте скибочками. Авокадо почистіть від шкірки, витягніть кісточку, наріжте скибочками.
- У тарілку викладіть салат, креветки, огірок, авокадо, болгарський перець, додайте сіль, олію, сік лимона.
Салат з креветками і вареним яйцем
Салат з креветками
Інгредієнти:– 150 г креветок (заморожених);
– пучок свіжого зеленого салату;
– 1 свіжий огірок;
– 1 яйце;
– 1 лимон (сік);
– петрушка;
– 2 ст. л оливкової олії.
- Для приготування салату розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом. Окремо відваріть яйце, почистіть від шкаралупи, розріжте на чотири частини.
- Помийте, почистіть від шкірки огірок, наріжте скибочками.
- У тарілку викладіть салат, креветки, яйце, огірок, додайте сіль, олію, збризніть соком лимона, задекоруйте листям петрушки.
Салат з креветками і овочами
Салат з креветками і овочами
Інгредієнти:– 100 г креветок (заморожених);
– 1 морква;
– 1 буряк;
– 1 корінь селери;
– 1 червона цибуля;
– 1 лимон (сік);
– 2 ст. л оливкової олії.
- Для приготування салату розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом.
- Помийте, почистіть від шкірки буряк, моркву, цибулю, селеру, наріжте скибочками.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть у форму овочі, додайте сіль, олію, відправте запікатись на 20 хвилин до готовності.
- У тарілку викладіть запечені овочі, креветки, додайте сіль, олію, збризніть соком лимона, задекоруйте листям петрушки. Смачного!