Як приготувати дієтичні салати з креветками: домашні рецепти

12 січня 2021, 20:25
Читать новость на русском

До вашої уваги добірка простих і смачних рецептів салатів з креветками.

Салат з креветками – ідеальна страва для здорового збалансованого харчування. Креветки містять багато корисних вітамінів. Смачні дієтичні салати з креветками і авокадо, яйцем, овочами сподобаються усім.

Читайте також Як приготувати овочеві салати детокс: домашні рецепти

Салат з креветками і авокадо

Салат з креветками і авокадо

Інгредієнти:
– 200 г креветок (заморожених);
– пучок свіжого зеленого салату;
– 1 свіжий огірок;
– 1 свіжий болгарський перець;
– 1 лимон (сік);
– 1 авокадо;
– 2 ст. л оливкової олії.
  1. Для приготування салату заздалегідь розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом.
  2. Помийте, почистіть від шкірки огірок, від кісточок – болгарський перець, наріжте скибочками. Авокадо почистіть від шкірки, витягніть кісточку, наріжте скибочками.
  3. У тарілку викладіть салат, креветки, огірок, авокадо, болгарський перець, додайте сіль, олію, сік лимона.

Салат з креветками і вареним яйцем

Салат з креветками

Інгредієнти:
– 150 г креветок (заморожених);
– пучок свіжого зеленого салату;
– 1 свіжий огірок;
– 1 яйце;
– 1 лимон (сік);
– петрушка;
– 2 ст. л оливкової олії.
  1. Для приготування салату розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом. Окремо відваріть яйце, почистіть від шкаралупи, розріжте на чотири частини.
  2. Помийте, почистіть від шкірки огірок, наріжте скибочками.
  3. У тарілку викладіть салат, креветки, яйце, огірок, додайте сіль, олію, збризніть соком лимона, задекоруйте листям петрушки.

Салат з креветками і овочами

Салат з креветками і овочами

Інгредієнти:
– 100 г креветок (заморожених);
– 1 морква;
– 1 буряк;
– 1 корінь селери;
– 1 червона цибуля;
– 1 лимон (сік);
– 2 ст. л оливкової олії.
  1. Для приготування салату розморозьте креветки, відваріть у каструлі з окропом.
  2. Помийте, почистіть від шкірки буряк, моркву, цибулю, селеру, наріжте скибочками.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть у форму овочі, додайте сіль, олію, відправте запікатись на 20 хвилин до готовності.
  4. У тарілку викладіть запечені овочі, креветки, додайте сіль, олію, збризніть соком лимона, задекоруйте листям петрушки. Смачного!