Щоб приготувати домашні оладки з яблуками вам потрібні звичайні продукти, трішки часу і все готово! До речі, страву можна подавати до столу зі сметаною, грецьким йогуртом або кефіром.

Читайте також Рецепт полуничного торта Фрезьє від кондитерки Лізи Глінської

Якщо ви полюбляєте солодке – полийте оладки улюбленим джемом або медом.

Рецепт оладок

  1. Ретельно помийте та почистіть яблука, видаліть серцевинки й насіння. Натріть яблука на грубій тертці.
  2. Додайте до яблук домашній сир та розімніть все виделкою
  3. Додайте до маси яйця, борошно, ванільний цукор та масло – перемішайте тісто на оладки до однорідної консистенції.
  4. Розігрійте сковорідку з кокосовою олією та смажте оладки до готовності з обох сторін. Смачного!