Найсмачніший салат із курки та винограду: рецепт дієтичної закуски
Салат з відвареної курки, заправлений ніжним дієтичним соусом з йогурту, чудово підійде як для сніданку, так і для святкового столу, якщо ви викладете його в порційні тарталетки або подасте в загальній салатниці.
Салати з ніжною курочкою завжди смачні та ситні, тому сьогодні Smachno News підготував для вас особливий рецепт апетитного салату з філе. Його можна подавати як закуску в круасані або фітнес булочці, а можна і в загальній салатниці.
Читайте також Курячий рулет з сиром та чорносливом: рецепт від Євгена Клопотенка
Для приготування дієтичного салату з курки вам потрібно всього кілька інгредієнтів та 10 хвилин на приготування, за умови, якщо курочка у вас вже відварена.
Як приготувати смачний дієтичний салат з відварної курки
Інгредієнти:– 400 г відвареного курячого філе;
– 1 склянка подрібненої селери;
– 1,5 склянки розрізаного навпіл червоного винограду;
– 3 шт. зеленої цибулі;
Для соусу:
– 1 склянка грецького йогурту;
– 100 г сметани;
– 1 ст. л лимонного соку;
– 1 ч. л гірчиці;
– 2 ст. л подрібненої петрушки;
– ½ ч. л сухого кропу;
– ½ ч. л сухої спеції цибулі;
– ½ ч. л сушеного часнику;
– 2 ч. л цукру;
– 1 ч. л солі;
– ½ ч. л чорного меленого перцю.
- Відварену курочку наріжте маленькими кубиками та викладіть у салатницю. З'єднайте курку з нарізаною селерою, виноградом та зеленою цибулькою – перемішайте.
- В окремій мисці з'єднайте всі інгредієнти для соусу, ретельно вимішайте їх до однорідної консистенції та заправте ним салат.
- Перемішайте салат та викладіть його в салатницю або начиніть хрусткий круасан. Смачного!