До кави чи чаю: рецепт супер смачного арахісового печива
29 липня 2022,
14:25
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Cooking by YuliyaЯкщо вас зненацька захопили гості чи просто закортіло чогось солоденького, а вдома є арахісова паста – печиву бути! Додамо ще кілька простих інгредієнтів і готово.
Арахісове печиво – оригінальне та надзвичайно смачне. Для його приготування потрібні звичайні інгредієнти: яйця, масло, борошно, сіль, цукор та арахісова паста.
Читайте також На сніданок, перекус або на роботу: три варіанти оригінальних сандвічів від Клопотенка
Їх зручно брати з собою в школу, на роботу або на пікнік. Також ним можна смачно поснідати за склянкою молока або какао.
Рецепт арахісового печива
- Час: 30 хвилин
- Порції: 20 – 25 штук
– 110 грамів м'якого вершкового масла;
– 120 грамів цукру;
– 220 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 150 грамів арахісової пасти;
– 0,5 чайної ложки розпушувача для тіста.
Приготування:
- Заздалегідь дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб воно зм'якло. Збийте масло з цукром та вибийте яйце. Знову ретельно змішайте інгредієнти в однорідну масу.
- Додайте арахісову пасту. Можна використати навіть кранч.
- Просійте борошно разом з розпушувачем для тіста через дрібне сито, щоб не було грудочок. Додайте до маси та замісіть однорідне тісто.
- Сформуйте з нього кульки розміром з волоський горіх, викладіть на деко та приплюсніть зубчиками виделки. Так утвориться оригінальний малюнок на печиві.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте печиво на деко вкрите пергаментом для випікання. Через 10- 15 хвилин арахісове печиво буде готовим.
Смачного!