Міжнародний день кухаря відзначають щороку 20 жовтня на знак пошани до тих, завдяки кому людство харчується здорово та смачно. Також цього дня кулінарні аси обмінюються досвідом із колегами й передають свої знання та навички наступному поколінню фахівців.

Цікаво Як витрачати менше часу на приготування страв: 10 дієвих порад

Започаткував цю традицію 2004 року один із найавторитетніших шеф-кухарів світу – Білл Галлахер.

Благородна справа / Фото Unsplash

Мета свята – показати важливість професії кухаря для суспільства.

Найвища майстерність / Фото Unsplash

Робота шеф-кухаря – це справжнє мистецтво. Завдяки гармонії смаку та аромату вони переносять людей у світ неймовірних кулінарних відчуттів. Спробувати відтворити ефект допоможуть їхні поради.

Витвір мистецтва / Фото Unsplash

Талант та натхнення – головні інструменти кухаря. До процесу приготування їжі треба підходити у бадьорому та гарному настрої.

Якість та свіжість продуктів – фундамент успішного результату. Без цього компонента кухар безсилий.

Передача досвіду / Фото Unsplash

Прибирати треба одразу. Це дозволить не виснажуватися прибиранням та дозволить тримати поверхні у чистоті.

Будь-яке м'ясо треба маринувати. Окрім того, солити м'ясо потрібно вже після приготування.

Сковорідка має бути добре розпечена. Одразу після контакту з інгредієнтами її температура впаде. Це впливає на результат, тому простота поради жодним чином не применшує її важливості.