Домашня випічка вважається чимось архіскладним. Проте дещо вдається навіть новачкам. Булочки за цим рецептом виходять ідеально хрусткими.
Не пропустіть Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Але майте на увазі: таріль із ними швидко спорожніє! Тож, може, варто напекти булочок побільше?
Рецепт домашніх булочок
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Апетитна здоба / Фото papilot
Інгредієнти:
- 4 склянки пшеничного борошна;
- 50 грамів свіжих дріжджів;
- 1 столова ложка солі;
- 1 столова ложка цукру;
- 4 столові ложки олії;
- 1 склянка теплої води.
Приготування:
- Спочатку в теплій воді розчиніть дріжджі і цукор.
- Додайте борошно, сіль, олію.
- Додайте в масу розчинені дріжджі.
- Замісіть еластичне тісто.
- Застеліть деко папером для випічки.
- З тіста сформуйте булочки, викладіть їх на деко і відставте в тепле місце на 30 хвилин.
- Коли булочки піднімуться через зазначений час, поставте їх у розігріту до 175 градусів духовку і випікайте 25 хвилин.
- Булочки будуть хрусткими зовні і пухкі всередині. Подавайте їх як завгодно: з маслом або улюбленими інгредієнтами для бутербродів.
Смачного!