Домашня випічка вважається чимось архіскладним. Проте дещо вдається навіть новачкам. Булочки за цим рецептом виходять ідеально хрусткими.

Не пропустіть Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних

Але майте на увазі: таріль із ними швидко спорожніє! Тож, може, варто напекти булочок побільше?

Рецепт домашніх булочок

Час: 1,5 години
Порцій: 4

Апетитна здоба / Фото papilot

Інгредієнти:

  • 4 склянки пшеничного борошна;
  • 50 грамів свіжих дріжджів;
  • 1 столова ложка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 4 столові ложки олії;
  • 1 склянка теплої води.

Приготування:

  1. Спочатку в теплій воді розчиніть дріжджі і цукор.
  2. Додайте борошно, сіль, олію.
  3. Додайте в масу розчинені дріжджі.
  4. Замісіть еластичне тісто.
  5. Застеліть деко папером для випічки.
  6. З тіста сформуйте булочки, викладіть їх на деко і відставте в тепле місце на 30 хвилин.
  7. Коли булочки піднімуться через зазначений час, поставте їх у розігріту до 175 градусів духовку і випікайте 25 хвилин.
  8. Булочки будуть хрусткими зовні і пухкі всередині. Подавайте їх як завгодно: з маслом або улюбленими інгредієнтами для бутербродів.

Смачного!