Скористайтеся цим простим рецептом желейних рулетиків. Вам потрібні лише 2 інгредієнти та трохи часу.

Це дуже смачно Старий бабусин рецепт: готуємо найпопулярніший галицький пляцок "Вишиванка"

Желейні рулетики

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Додайте до желе гарячу воду та розмішайте до однорідності.
  2. Одне желе охолодіть до кімнатної температури, а інше також охолодіть, але після того збийте міксером до пишної піни протягом 5 хвилин.
  3. Об'єднайте рідке і збите желе, вилийте у форму, застелену пергаментом і змазану каплею олії, та поставте в холодильник на 1 годину для стабілізації.
  4. Вийміть, скрутіть в рулет і зубною ниткою наріжте на шматочки.