Дуже смачний суп з локшиною та яйцем, який сподобається всім. Він складається з простих та доступних інгредієнтів, а наварити його можна одразу на кілька днів.

Читайте також Ідеальне завершення робочого тижня: готуємо гомілки в соєво-медовій глазурі

Суп з куркою та яйцем зігріє у холодний зимовий день, наситить залічені хвилини. Локшину можна обрати будь-яку: від пасти фарфале до звичайного спагеті.

Рецепт домашнього курячого супу з яйцем

  • Час: 35 – 40 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Приготування:

  • Відварюємо куряче філе 20 – 25 хвилин.
  • Паралельно нарізаємо цибулю дрібними кубиками та обсмажуємо на розігрітій сковорідці. Додаємо натерту моркву та спеції – обсмажуємо ще 10 хвилин.
  • До філе додаємо локшину або макарони та варимо до готовності.
  • Наприкінці додаємо цибулю з морквою, суміш перців.
  • Перед подачею до столу додаємо очищене яйце та зелень.

Смачного!