Який для вас ідеальний сніданок? У виборі страви на перший прийом їжі, ми завжди опираємося на зручність, швидкість та поживність. Зазвичай це гранола – запечені вівсяні пластівці з горішками чи сухофруктами. Полийте їх улюбленим йогуртом чи молоком, додайте свіжі ягоди чи фрукти і все готово!

Читайте також Без шкоди для фігури: рецепт м'ясної піци без тіста

На прилавках магазині чи супермаркетів є великий вибір граноли, але ціни на неї досить високі. Щоб зекономити, приготуйте її вдома. Це просто, легко і швидко. Щодо зберігання таких пластівців – достатньо чистої банки або харчового контейнера.

Рецепт граноли з яблуками та горішками

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 8

Приготування:

  • Змішайте вершкове масло, яблучну масу та сік, мед та відправте на повільний вогонь. При постійному помішуванні доведіть до однорідної консистенції.
  • До вівсяних пластівців додайте корицю, сіль, яблучну суміш та ретельно перемішайте.
  • Перекладіть масу на деко вкрите пергаментом та розрівняйте. Запечіть все в розігрітій до 160 градусів духовці 30 – 40 хвилин. Не забудьте час від часу перемішувати її на деко.
  • Наприкінці додайте горішки та родзинки і ще трішки пропечіть.

Смачного!