Він любить і готувати, і їсти. При цьому активно займається спортом і стежить за своїм харчуванням. Кабачкову ікру за рецептом Володимира Ярославського оцінять усі: і гедоністи, і фанати здорового харчування, адже страва ця смачна й разом із тим низькокалорійна.

Читайте також Інвестиція у майбутнє: МХП уклав угоду з мережею онлайн-ресторанів Foodz Ukraine

Приготувати ікру можна також із цукіні. Важливий нюанс: якщо овочі вже старі – обов'язково зніміть із них шкірку.

Рецепт домашньої ікри з кабачків чи цукіні

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2 – 4


Кабачкова ікра з руколою / Фото Володимира Ярославського

* Зазначено вагу вже почищених продуктів

Приготування:

  1. Шкірку з молодих кабачків можна не зрізати, зі старих – обов'язково. Також це стосується насіння.
  2. Наріжте тоненькими скибочками моркву та кабачки, цибулю наріжте соломкою, а часник – пластинками.
  3. Розігрійте сковорідку з маслом та обсмажте на ній моркву, далі додайте цибулю. Обсмажуйте овочі до золотистої скоринки.
  4. Додайте до овочів кабачки та часник і перемішайте. Влийте томати без шкірки та тушкуйте до випарування зайвої вологи.
  5. Наприкінці приготування додайте спецій на ваш смаком та перемішайте.
  6. У готові овочі додайте вершкове масло, перемішайте та залишіть охолоджуватися.
  7. Подрібніть овочі в пюре за допомогою блендера. Спробуйте ікру на спеції, якщо потрібно – досоліть.
  8. Готову кабачкову ікру подавайте до столу як закуску, основу до салатів
  9. Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
  10. ️Якщо ви любите гостру ікру, додайте на етапі обсмажування овочів гострий перець чилі, але без насіння.
  11. Подавайте ікру до столу охолодженою. Смачного!