Він любить і готувати, і їсти. При цьому активно займається спортом і стежить за своїм харчуванням. Кабачкову ікру за рецептом Володимира Ярославського оцінять усі: і гедоністи, і фанати здорового харчування, адже страва ця смачна й разом із тим низькокалорійна.
Читайте також Інвестиція у майбутнє: МХП уклав угоду з мережею онлайн-ресторанів Foodz Ukraine
Приготувати ікру можна також із цукіні. Важливий нюанс: якщо овочі вже старі – обов'язково зніміть із них шкірку.
Рецепт домашньої ікри з кабачків чи цукіні
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2 – 4
Кабачкова ікра з руколою / Фото Володимира Ярославського
* Зазначено вагу вже почищених продуктів
Приготування:
- Шкірку з молодих кабачків можна не зрізати, зі старих – обов'язково. Також це стосується насіння.
- Наріжте тоненькими скибочками моркву та кабачки, цибулю наріжте соломкою, а часник – пластинками.
- Розігрійте сковорідку з маслом та обсмажте на ній моркву, далі додайте цибулю. Обсмажуйте овочі до золотистої скоринки.
- Додайте до овочів кабачки та часник і перемішайте. Влийте томати без шкірки та тушкуйте до випарування зайвої вологи.
- Наприкінці приготування додайте спецій на ваш смаком та перемішайте.
- У готові овочі додайте вершкове масло, перемішайте та залишіть охолоджуватися.
- Подрібніть овочі в пюре за допомогою блендера. Спробуйте ікру на спеції, якщо потрібно – досоліть.
- Готову кабачкову ікру подавайте до столу як закуску, основу до салатів
- Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
- ️Якщо ви любите гостру ікру, додайте на етапі обсмажування овочів гострий перець чилі, але без насіння.
- Подавайте ікру до столу охолодженою. Смачного!