Домашня піца має багато переваг. Не потрібно особливих інгредієнтів – можна скористатися тим, що вже є у холодильнику.

Цікаво Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами

Також можна самостійно відрегулювати кількість інгредієнтів, аби отримати саме той смак, який вам до вподоби.

Рецепт домашньої піци

Час: 1 година

Порцій: 4

Приготування:

  • Усі інгредієнти для тіста з'єднуємо та добре змішуємо. Вимішуємо тісто і залишаємо на 40 хвилин у теплому місці.
  • Знову вимішуємо тісто та ділимо його на 4 – 6 частин.
  • Поверхню присипаємо борошном та розкатуємо тісто. Круг тіста викладаємо на деко з пергаментним папером.
  • На сковорідці злегка обсмажуємо помідори у власному соку, солимо, перчимо та додаємо спеції. Готуємо до утворення соусу.
  • Поливаємо піцу соусом, викладаємо кільця цибулі, ковбасу, черрі та посипаємо сиром.
  • Запікаємо 25 хвилин при температурі 220 градусів.
  • Перед подачею викладаємо на піцу руколу.

Смачного!