Домашня тушонка зі свинини на зиму: смачніше не буває
17 серпня 2022,
13:37
Читать новость на русском
Джерело:
ютуб Смаколики ЮліЩоб швидко та без зайвих труднощів підготувати домашню тушонку, скористайтеся автоклавом. А рецептом ми з вами поділимося.
Домашня тушонка – це не тільки смачно, а ще й вигідно. Її можна подавати, як окрему закуску, або до будь-якого гарніру.
Читайте також Моцарела за 30 хвилин: готуємо домашній сир з двох інгредієнтів
Тушонка зі свинини доповнить страву з макаронів, або ідеально поєднається зі свіжими овочами на канапці або в салаті.
Рецепт тушонки зі свинини
- Час: 60 хвилин
- Порції: 12 півлітрових банок
– свинина;
– 3 – 4 горошини чорного перцю горошком в кожну банку;
– сіль (1 чайна ложка на півлітрову банку).
Приготування:
- Помийте м'ясо та наріжте його на шматочки. Краще обирати свинину з салом, щоб тушонка вийшла соковитою та жирною.
- У кожну банку викладіть по кілька горошин перцю та зверху додайте м'ясо. Не заповнюйте банки до самого верху, залишіть 2 – 3 сантиметри вільними.
- Додайте солі та щільно закрийте банки кришками. Покладіть все у автоклаву та залийте водою так, щоб вона покривала їх на кілька сантиметрів.
- Щільно закрийте автоклав і готуйте тушонки протягом 40 хвилин при 110 градусах.
- По завершені приготування тушонки зачекайте доки автоклав повністю охолоне, тоді діставайте консервацію.
Смачного!
Відеорецепт приготування домашньої тушонки зі свинини в автоклаві: