6 травня,
                    14:14
                
                З ним все стане у 10 разів смачнішим: рецепт справжнього грецького соусу дзадзикі
Джерело:
ShubaСоус дзадзикі для багатьох став улюбленим. І не дивно, адже він пасує буквально до всього.
Гострота часнику, свіжість огірка і ніжність грецького йогурту створюють фантастичий смак. Дзадзикі подають до багатьох страв — у складі мезе, разом із гіросом, як діп до овочів тощо
Варто спробувати Підійде навіть вчорашнє пюре: готуємо фантастичні картопляники з начинкою
Дзадзикі
- Час: 55 хвилин
 - Порцій: 4
 
Інгредієнти:
 – 1 огірок;
 – 600 грамів грецького йогурту;
 – 3 зубчики часнику;
 – 40 мілілітрів оливкової олії Extra Virgin;
 – 15 мілілітрів білого винного оцту;
 – сіль, перець до смаку;
 – 20 грамів кропу.
Приготування:
- Огірок почистьте, натріть на грубій тертці, присоліть і відставте на 20 хвилин. Після цього добре відіжміть його від води.
 - Часник і кріп подрібніть. У глибокій мисці змішайте йогурт, огірок, часник, частину кропу, олію і оцет. Приправте сіллю і перцем, добре перемішайте
 - Поставте соус у холодильник на кілька годин, а краще – на ніч. Перед подачею присипте залишками кропу, збризніть олією і поперчіть.