Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна
Джерело:
ТМ "Наша Ряба Апетитна"Думаєте, страви з курятини вже не зможуть вас здивувати? А от і даремно! Український бренд "Наша Ряба Апетитна" спільно з шеф-кухарем Аліком Мкртчяном підготували особливу лінійку ніжної замаринованої курочки, яка нікого не залишить байдужим.
Глядачі популярного кулінарного шоу точно мріяли скуштувати страви від Аліка Мкртчяна. Адже саме цей шеф-кухар щоразу дивував суддів, вміло готуючи м’ясо. Навіть звичні страви смакували по-іншому та викликали захват у досвідчених кулінарів, тож Алік Мкртчян здобув заслужений титул "Бог м’яса".
Читайте також Курка – всьому голова: чому саме це м'ясо має бути у продуктовому кошику
Тепер же у кожного українця є змога насолодитись ніжною курятиною від шеф-кухаря. Спільно з ТМ "Наша Ряба Апетитна" кулінарний експерт МХП Алік Мкртчян презентував лінійку замаринованої курочки. Її достатньо дістати з упаковки, відправити в духовку чи на пательню та всього за 30 хвилин отримати готову страву.
У чому ж особливість нової лінійки маринованої курочки від ТМ "Наша Ряба Апетитна"
Алік Мкртчян родом із Грузії – країни, яка славиться м’ясними стравами. Родинні традиції взяли гору: він покинув банківську справу заради кулінарії, зрозумівши, що саме це є його призначенням.
Наразі Алік Мкртчян є автором понад 300 м’ясних страв. А нещодавно він увесь свій кулінарний досвід вклад у ще одну свою мрію: розробив лінійку для ТМ "Наша Ряба Апетитна", яку зможе скуштувати кожен українець.
Якщо чесно, для мене це справді історична подія! Друзі питали мене, про що я мрію. Я мріяв "потрапити" на тарілку кожного українця. І я чудово розумію, що це можливо тільки з МХП. І от моя мрія збулась: колаборація з "Наша Ряба Апетитна" стала реальністю!
– емоційно прокоментував шеф-кухар.
Маринована лінійка від Аліка Мкртчяна справді особлива, адже для її розробки кулінар використав секретні родинні рецепти. Тож українці зможуть спробувати:
- стегенця "Сметана та зелень",
- м'ясо стегна "Барбекю",
- крильця "Унагі",
- "Курочку Тапака" за рецептом мами шеф-кухаря.
Ці страви неодмінно потішать ваших рідних. А якщо гості несподівано завітають до вас, знадобиться всього 30 хвилин, щоб кулінарні шедеври від Аліка Мкртчяна вже були на вашому столі.
Крім цього, шеф-кухар розкрив і фірмові секрети, з чим подавати стегенця "Сметана та зелень", м'ясо стегна "Барбекю", крильця "Унагі" та "Курочку Тапака", щоб усі були в захваті. Ділимось покроковими рецептами з вами.
Курочка Тапака без кісток, запечене в духовці
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Так апетитно / Фото ТМ "Наша Ряба Апетитна"
Інгредієнти:– упаковка "Курочка Тапака" без кісток від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– зелений горошок;
– томати чері.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів, можна в режимі з обдувом. Деко вкрийте шаром пергаменту для запікання.
- Замариновану курочку Тапака без кісток перекладіть на деко та відправте запікатися в духовку на 25 хвилин.
- Доки м’ясо готується, бланшуйте в вершковому маслі зелений горошок (30 секунд достатньо), а томати помийте та одразу викладіть на тарілку.
- Подавайте курча Тапака разом із горошком та томатами. Та для більш пікантного смаку додайте часник та кінзу.
Смачного!
Курячі стегенця в сметанковому маринаді із зеленню
Час: 30 хвилин
Порції: 2 – 3
Курочка у сметанковому маринаді / Фото ТМ "Наша Ряба Апетитна"
Інгредієнти:– упаковка курячих стегон "Сметана і зелень" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– свіжі огірки;
– броколі;
– ріпчаста цибуля;
– олія для смаження;
– сметана для подачі.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні.
- Викладіть замариновані курячі стегенця та обсмажуйте їх з обох сторін до готовності 30 хвилин.
- Доки м’ясо готується, бланшуйте у злегка підсоленій киплячій воді броколі (1 хвилину). Перекладіть овоч у холодну воду, щоб припинити процес приготування.
- Свіжі огірки наріжте тонкими скибками, а цибулю – довільними шматками.
- Викладіть на загальну тарілку курячі стегна, суцвіття броколі, шматочки цибулі та прикрасьте скибками огірка. І не забудьте про соус!
Смачного!
Соковиті курячі крильця з кукурудзою
Час: 25 хвилин
Порції: 3 – 4
Ніжно та соковито / Фото ТМ "Наша Ряба Апетитна"
Інгредієнти:– упаковка курячих крилець "Унагі" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– кукурудза;
– помідори;
– вершкове масло;
– зелень до смаку.
Приготування:
- Розігрійте духовку в режимі "конвекція" до 180 градусів. Вкрийте деко шаром пергаменту для запікання та перекладіть туди курячі крильця.
- Розріжте качани кукурудзи навпіл та кожен зі шматків окремо загорніть у харчову фольгу.
- Відправте запікатися в духовку курятину та кукурудзу на 25 хвилин.
- Доки все готується, помийте та розріжте навпіл помідори, відділіть від стебел листочки улюбленої зелені.
- На загальну тарілку викладіть готові курячі крильця, кукурудзу з вершковим маслом та половинки помідорів. Прикрасьте все листочками зелені та подавайте до столу.
Смачного!
Курячі стегна барбекю на сковорідці за лічені хвилини
Час: 25 хвилин
Порції: 3 – 4
Смачна курочка за лічені хвилини / Фото ТМ "Наша Ряба Апетитна"
Інгредієнти:– упаковка курячих стегон "Барбекю" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– зелений горошок;
– сливи;
– зелень до смаку.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Вкрийте деко для запікання шаром пергаменту та викладіть замариновані стегенця.
- Помийте і розділіть сливи на половинки, видаліть кісточки. Викладіть їх на деко до м’яса та відправте запікатися на 25 хвилин.
- Доки м’ясо готується – бланшуйте зелений горошок (30 секунд).
- Викладіть готові стегна зі сливами на тарілки, додайте зелений горошок та подавайте до столу.
Смачного!
Де знайти замариновану курочку від Аліка Мкртчяна
Українці вже можуть насолоджуватись маринованою курочкою від шеф-кухаря та фіналіста шоу "Мастер Шеф. Професіонали" Аліка Мкртчяна. Стати одними з перших дегустаторів новинок ТМ "Наша Ряба Апетитна" просто: завітайте у фірмові магазини "М'ясомаркет", де представлена вся лінійка страв. "Курочка Тапака", стегенця "Сметана та зелень", м'ясо стегна "Барбекю" чи крильця "Унагі" – впевнені, такої курочки ви точно ще не куштували.