Ви палкий шанувальник пасти й томатних соусів? То саме для вас ми дібрали рецепт страви, яка є водночас і супом, і лазаньєю. На підготовку інгредієнтів піде 10 хвилин, а далі – справа за мультиваркою чи slow cooker.

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Тривалість приготування страви залежить від обраної техніки: мульти- чи повільноварки.

Рецепт супу-лазаньї в повільноварці (slow cooker)

  • Час: 4 години 10 хвилин
  • Порції: 8


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. У великій сковорідці розігрійте оливкову олію й обсмажте на ній фарш. Помішуйте його дерев'яною лопаткою, розбиваючи грудочки. Присмачте сіллю та перцем.
  1. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Обсмажте до м'якості. Додайте подрібнений часник і готуйте до появи аромату.
  1. Перекладіть обсмажені інгредієнти до чаші мультиварки. Додайте решту складників і накрийте кришкою.


Фото Cafe delites

  1. У slow cooker страва готуватиметься 4 години на високому рівні або 8 годин –на низькому. У мультиварці – 60 – 80 хвилин.
  1. За 30 хвилин до готовності додайте нарізані листки лазаньї, накрийте кришкою й почекайте, щоб паста дійшла до стану аль-денте.
  1. Наприкінці додайте моцарелу.

Приготування:

  1. У мисці змішайте рикотту, пармезан, петрушку та базилік. Посоліть.


Фото Cafe delites

  1. Розлийте суп по тарілках, додайте по 1 столовій ложці сирної суміші й посипте нарізаною петрушкою та тертим пармезаном.

Смачного!