Фаршировані яйця: класичний рецепт із майонезом
17 лютого 2022,
22:10
Читать новость на русском
Джерело:
Damn deliciousКремовий смак, ніжна консистенція – і нічого зайвого! Фаршировані яйця – ідеальна закуска для бучних паті й затишних домашніх посиденьок. Рецепт – класичний, з майонезом, цибулею та гірчицею.
У святковому меню наших мам та бабусь фаршировані яйця є стравою must have. Їх начиняють грибами, ікрою, курятиною, овочами. Ми ж пропонуємо простіший, але від того не менш смачний варіант.
Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини
Рецепт класичних фаршированих яєць
- Час: 40 хвилин
- Порції: 12 порцій
– 12 великих яєць;
– ½ склянки майонезу;
– 1 столова ложка діжонської гірчиці;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 2 столові ложки подрібненої свіжої цибулі;
– ¼ чайної ложки паприки.
Приготування:
- Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть їх до кипіння і варіть 8 хвилин.
- Охолодіть яйця, почистіть від шкаралупи й розріжте навпіл.
Фото Damn delicious
- У невеликій мисці розімніть жовтки виделкою, додайте майонез, діжонську гірчицю. Присмачте все сіллю та перцем.
- За допомогою кондитерського мішка відсадіть начинку в білкові половинки.
Фото Damn delicious
- Прикрасьте закуску подрібненою цибулею та паприкою.
Смачного!