У святковому меню наших мам та бабусь фаршировані яйця є стравою must have. Їх начиняють грибами, ікрою, курятиною, овочами. Ми ж пропонуємо простіший, але від того не менш смачний варіант.
Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини
Рецепт класичних фаршированих яєць
- Час: 40 хвилин
- Порції: 12 порцій
Приготування:
- Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть їх до кипіння і варіть 8 хвилин.
- Охолодіть яйця, почистіть від шкаралупи й розріжте навпіл.
Фото Damn delicious
- У невеликій мисці розімніть жовтки виделкою, додайте майонез, діжонську гірчицю. Присмачте все сіллю та перцем.
- За допомогою кондитерського мішка відсадіть начинку в білкові половинки.
Фото Damn delicious
- Прикрасьте закуску подрібненою цибулею та паприкою.
Смачного!