У святковому меню наших мам та бабусь фаршировані яйця є стравою must have. Їх начиняють грибами, ікрою, курятиною, овочами. Ми ж пропонуємо простіший, але від того не менш смачний варіант.

Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини

Рецепт класичних фаршированих яєць

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 12 порцій

Приготування:

  1. Помістіть яйця у велику каструлю і залийте холодною водою. Доведіть їх до кипіння і варіть 8 хвилин.
  1. Охолодіть яйця, почистіть від шкаралупи й розріжте навпіл.


Фото Damn delicious

  1. У невеликій мисці розімніть жовтки виделкою, додайте майонез, діжонську гірчицю. Присмачте все сіллю та перцем.
  1. За допомогою кондитерського мішка відсадіть начинку в білкові половинки.


Фото Damn delicious

  1. Прикрасьте закуску подрібненою цибулею та паприкою.

Смачного!