Фаршировані яйця – одна з найлегших страв, без якої просто неможливо уявити святковий стіл. Кожна господиня намагається зробити її особливою, і досягнути успіху тут допоможе шпинат та вдалий підбір супутніх інгредієнтів.

Читайте також Вищий пілотаж: як легко довести картопляне пюре до ресторанного рівня

Фаршировані яйця зі шпинатом

Час: 15 хвилин

Порцій: 4

Бажані гості на будь-якому застіллі / Фото Pexels

Приготування:

  1. Яйця варимо 8 хвилин, охолоджуємо, чистимо та розрізаємо навпіл.
  2. Жовтки виймаємо та розминаємо виделкою в окремій мисці.
  3. Шпинат розморожуємо та злегка обсмажуємо.
  4. Додаємо вершки, сир та смажимо, поки соус не загусне. Потім відставляємо вистигати.
  5. Охолоджену начинку дрібно нарізаємо та з'єднуємо із майонезом та жовтками.
  6. Начиняємо яйця та подаємо до столу, перед подачею можна злегка збризнути соком лимона.

Смачного!