Хочете ситнішу начинку? Тоді рекомендуємо ніжну курочку та рис. А щоб страва була не такою калорійною, приготуйте її в духовці.

Читайте також Смажимо шашлик у Львові: ТОП-6 локацій, де можна чудово відпочити на природі

Такі перчики залюбки їдять і дорослі й малі. Для діток візьміть перець різних кольорів: їсти барвисте цікавіше!

Рецепт фаршированих перців з курятиною та рисом

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 5 – 6


Болгарський перець з начинкою / Фото Гастроном

Приготування:

  1. Ретельно помийте перці, зріжте чубчик та видаліть насіння.
  2. Відваріть рис до напівготовності у підсоленій воді. Охолодіть рис.
  3. Наріжте цибулю дрібними кубиками, моркву натріть на грубій тертці.
  4. На розігрітій сковорідці з олією або вершковим маслом обсмажте цибулю та моркву. Посоліть та поперчіть їх і перемішайте.
  5. Змішайте половину овочів з рисом, додайте курячий фарш і ретельно вимішайте начинку для фаршированих перців.
  6. Начиніть перці та викладіть в деко. Накрийте перці їхніми чубчиками.


    Фарширований перець / Фото Молочний альянс
  7. Змішайте сметану з рештою обсмажених овочів та залийте фаршировані перці.
  8. Відправте страву випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
  9. Спробуйте перці на готовність, якщо потрібно ще їх допекти – відправте ще на 15 хвилин в духовку.
  10. Подавайте фаршировані болгарські перці з підливкою. Смачного!