Хочете ситнішу начинку? Тоді рекомендуємо ніжну курочку та рис. А щоб страва була не такою калорійною, приготуйте її в духовці.
Читайте також Смажимо шашлик у Львові: ТОП-6 локацій, де можна чудово відпочити на природі
Такі перчики залюбки їдять і дорослі й малі. Для діток візьміть перець різних кольорів: їсти барвисте цікавіше!
Рецепт фаршированих перців з курятиною та рисом
- Час: 80 хвилин
- Порції: 5 – 6
Болгарський перець з начинкою / Фото Гастроном
Приготування:
- Ретельно помийте перці, зріжте чубчик та видаліть насіння.
- Відваріть рис до напівготовності у підсоленій воді. Охолодіть рис.
- Наріжте цибулю дрібними кубиками, моркву натріть на грубій тертці.
- На розігрітій сковорідці з олією або вершковим маслом обсмажте цибулю та моркву. Посоліть та поперчіть їх і перемішайте.
- Змішайте половину овочів з рисом, додайте курячий фарш і ретельно вимішайте начинку для фаршированих перців.
- Начиніть перці та викладіть в деко. Накрийте перці їхніми чубчиками.
Фарширований перець / Фото Молочний альянс
- Змішайте сметану з рештою обсмажених овочів та залийте фаршировані перці.
- Відправте страву випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
- Спробуйте перці на готовність, якщо потрібно ще їх допекти – відправте ще на 15 хвилин в духовку.
- Подавайте фаршировані болгарські перці з підливкою. Смачного!