5 жовтня,
15:27
Осінній гарбузовий крем-суп: закохає з першої ложки
Джерело:
інстаграм Миколи ЛюлькаУкраїнський шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом справжнього осіннього супу з гарбуза. Таку страву обов'язково приготуйте для діток – їм сподобається!
Гарбузовий крем суп – відмінна ідея страви для осіннього обіду чи вечері. Всього кілька інгредієнтів, які точно знайдуться у вас на кухні, трішки часу та все готово!
Читайте також Рецепт курячих гомілок в беконі, що ідеально підійдуть до застілля з сім'єю чи друзями
Обов'язково подайте крем-суп з гарбуза рясно поливши олією та насінням. Це неймовірно смачно!
Рецепт крем-супу з гарбуза
- Час: 1 година
- Порції: 6 – 8
– 700 грамів гарбуза;
– 150 грамів картоплі;
– 220 грамів моркви;
– 170 грамів ріпчастої цибулі;
– 25 грамів кореня імбиру;
– 15 грамів часнику;
– 1 апельсин;
– 1 літр молока;
– 10 грамів солі;
– 1 чайна ложка куркуми.
Приготування:
- Наріжте м'якоть гарбуза грубими кубиками та збризніть олією. Відправте все на деко та запікайте до готовності в духовці (180 – 190 градусів).
- Доки гарбуз запікається, наріжте очищені овочі грубими шматками та обсмажте на розігрітій сковорідці з олією до золотистої скоринки.
- У каструлі з'єднайте запечений гарбуз, обсмажені овочі, влийте молоко, нарізаний шматочками імбир та цедру апельсина. Вичавте з апельсина сік та додайте до супу. Перемішайте все та прогрійте на середньому вогні. Коли суп почне кипіти – додайте куркуму, перемішайте та вимкніть вогонь.
- Перебийте все блендером в однорідну масу. Крем-суп з гарбуза готовий.
Смачного!