Гомілки в беконі ідеально підійдуть для обіду чи вечері, адже їх так зручно їсти в колі рідних, а також на застіллі з друзями. Поєднання хрумкої скоринки бекону та ніжного курячого м'яса змусить всіх просити добавки.

До теми Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини

Тож кожній господині варто мати в холодильнику упаковку гомілок. Адже це універсальний продукт, що може стати у нагоді, коли треба щось приготувати нашвидкуруч чи порадувати родину кулінарними експериментами – смажте, тушкуйте, запікайте чи варіть смачний бульйон для супу!

Радимо звертати увагу на свіжість курятини, бо неякісне м'ясо може зіпсувати не тільки вечерю, а й настрій. Фахівці рекомендують купувати м'ясо в лотках, щоб можна було дізнатися назву виробника та терміни зберігання продукту. Так, у надійного українського бренду "Наша Ряба" є упаковки по 0,6 та 1,1 кілограма свіжих і якісних курячих гомілок.

Довіряйте лише надійним виробникам, щоб ваші страви були найсмачнішими!

Рецепт курячих гомілок в беконі

Час: 30 хвилин

Порції: 6

Рецепт гомілок у беконі / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів в режимі "Конвекція".

  2. Вкрийте деко для запікання пергаментом.

  3. Курячі гомілки змастіть соусом та обгорніть у скибки бекону. Викладіть їх на деко та відправте в духовку на 20 – 30 хвилин.

  4. Готові гомілки викладіть на тарілку та смакуйте гарячими.

Курячі гомілки в беконі можна відправити у духовку запікатись, коли гості вже на порозі. Всього пів години – й ароматна страва буде готовою. Подавайте гомілки в беконі зі свіжою овочевою нарізкою, сезонними овочами гриль або квашениною, це буде не тільки смачно і швидко, але й корисно!