З лаваша можна приготувати не тільки шаурму, а й смачну закуску до сметани з ковбасою та сиром. Вона вийде нереально смачною, гарячою, а сир тягнутиметься, наче у піці.

Читайте також Без зайвих труднощів: мініголубці з кабачка та курки

Секрет такої закуски у тому, що вже сформований лаваш потрібно обмокнути у яєчній суміші та обсмажити.

Рецепт лавашів з ковбасою та сиром

  • Час: 10 хвилин

Приготування:

  • Змішайте майонез та кетчуп. Лаваш наріжте порційними прямокутниками та змастіть його соусом.
  • Викладіть на нього тонкі скибки помідора, ковбаси, сиру та загорніть.
  • Куряче яйце змішайте вінчиком з молоком та посоліть. Обмокніть в ньому лаваш з начинкою.
  • Обсмажте його на розігрітій сковорідці з олією з обох сторін.

Смачного!

Подавайте такі гарячі лаваші до сніданку або беріть на роботу як перекус. Начинкою для них можуть бути будь-які улюблені інгредієнти: шинка, слабосолена риба та навіть банани з шоколадною пастою.