Яка крафтова Україна на смак?

Читайте також МХП презентував сучасну R&D-лабораторію: у чому суть експерименту

Український проєкт "Дороги гурманів" націлений допомагати виробникам знайти поціновувачів справжньої української продукції, а мандрівникам — познайомитись з крафтовою їжею прямо на місці її виробництва.

Оскільки локальних фермерських господарств та виробництв з кожним роком стає все більше, потрібно знайомити українців з ними.

Фото На часі

Туристи завдяки новій їжі та напоям яскравіше запам'ятовують свої поїздки, адже часто привозять із подорожей смаколики.

Частіше мандрівники влаштовують гастротури лише по закладах міст. Тому гастрогід "Дороги гурманів. 100 крафтових місць України" допоможе отримати яскраві гастрономічні враження саме від фермерських господарств та невеликих виробництв.

Як виглядатиме гастрогід?

Український проєкт "Дороги гурманів" – зручний друкований путівник та сайт з гастрономічною картою найяскравіших представників крафтових виробництв з різних куточків країни.

Путівник складатиметься із п’яти розділів: "Центр і Північ", "Карпати", "Захід", "Південь" та "Схід". Він об’єднає крафтових виробників сиру, устриць, равликів, м'яса, яєць, пива, вина, овочів та фруктів з усієї країни.

Оскільки в друковане видання путівника увійдуть тільки 100 крафтових місць України, а нові ферми з'являються кожного року, всі охочі можуть власноруч зареєструвати свій бізнес на офіційному сайті "Дороги гурманів".

Проєкт створений з метою розвитку гастротуризму в Україні та формування знання про крафтових виробників. Слідкуйте за підготовкою першого гастрогіду "Дороги гурманів. 100 крафтових місць України" в соцмережах, а також на вебсторінці проєкту.