Печиво у вигляді горішків дуже просто і швидко готується. Зазвичай для начинки використовують згущене молоко з подрібненими горіхами. Також можна зробити з вершковим кремом, варенням, будь-якою начинкою на ваш смак.

Читайте також Тістечко картопля з печивом: простий рецепт смачного десерту

Рецепт печива "Горішки"

Печиво "Горішки"/ Фото freepik.com

  1. Для приготування тіста просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте яйця з вершковим маслом, додайте цукрову пудру, ванільний цукор, сіль, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Соду погасіть оцтом, додайте у миску. Далі – додайте борошно, замісіть тісто. Залиште на 15-25 хвилин у холодильнику.
  4. Сформуйте з тіста кульки.
  5. Якщо у вас є спеціальна форма для печива, змастіть вершковим маслом, у розігріту форму викладіть кульки з тіста, притисніть у форми, випікайте 2-3 хвилини з двох сторін.
  6. Якщо немає спеціальної форми. Сформуйте кульки, викладіть на деко. Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатися 15 хвилин до появи золотого кольору. Витягніть з духовки, залиште для охолодження, розріжте їх навпіл і за допомогою чайної ложки видаліть їх внутрішню частину.
  7. Для приготування начинки у мисці змішайте варене згущене молоко з м'яким вершковим маслом, збийте міксером до однорідної консистенції.
  8. Наповніть половинки згущеним молоком та з'єднайте їх.
  9. Викладіть на тарілку. Смачного!