Начинити курячі "кишеньки" можна, чим лиш душа забажає. Ми пропонуємо для початку дві начинки – обирайте, яка вам більше до смаку.

Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України

Обов'язково попередньо помийте м'ясо й просушіть його паперовим рушником. Далі натріть вершковим маслом і додайте улюблені спеції: карі, паприку, куркуму, інші ароматні присмаки.

Курячі "кишеньки" з броколі

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  1. Сир та овочі наріжте кубиками, броколі відваріть у підсоленій воді.
  1. У глибокій посудині змішайте всі інгредієнти разом зі сметаною (броколі можна розім'яти виделкою).
  1. Куряче філе розріжте уздовж ножем, щоб утворилася кишенька. Начиніть її приготованою масою.


Курячі "кишеньки" / Фото Fat Killers

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
  1. Готову страву подавайте до столу гарячою.

Смачного!

Курячі "кишеньки" з моцарелою та помідорами

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 2


Курячі "кишеньки"​ / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Куряче філе підготуйте, як у першому варіанті.
  1. Помідори наріжте тонкими скибочками й змішайте з натертою моцарелою.
  1. Додайте зелень базиліку та перемішайте з рештою інгредієнтів.
  1. Начиніть приготованою масою куряче філе.
  1. Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
  1. Готову страву подавайте до столу гарячою.

Смачного!