30 жовтня,
14:41
Готуємо дієтичні курячі "кишеньки": один рецепт – дві начинки
Джерело:
інстаграм Fat KillersЩоб потішити родину смачним і корисним обідом, не обов'язково кілька годин крутитися біля плити. Наприклад, поживні "кишеньки" з курчого філе ви підготуєте до запікання за лічені хвилини. Решту справи зробить духовка.
Начинити курячі "кишеньки" можна, чим лиш душа забажає. Ми пропонуємо для початку дві начинки – обирайте, яка вам більше до смаку.
Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України
Обов'язково попередньо помийте м'ясо й просушіть його паперовим рушником. Далі натріть вершковим маслом і додайте улюблені спеції: карі, паприку, куркуму, інші ароматні присмаки.
Курячі "кишеньки" з броколі
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2
– 300 г курячого філе;
– 15 г вершкового масла;
– ваші улюблені спеції;
– 120 г сулугуні;
– 100 г помідорів;
– 80 г броколі;
– цибуля;
– 70 г твердого сиру;
– 30 г сметани.
Приготування:
- Сир та овочі наріжте кубиками, броколі відваріть у підсоленій воді.
- У глибокій посудині змішайте всі інгредієнти разом зі сметаною (броколі можна розім'яти виделкою).
- Куряче філе розріжте уздовж ножем, щоб утворилася кишенька. Начиніть її приготованою масою.
Курячі "кишеньки" / Фото Fat Killers
- Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
- Готову страву подавайте до столу гарячою.
Смачного!
Курячі "кишеньки" з моцарелою та помідорами
- Час: 45 хвилин
- Порції: 2
Курячі "кишеньки" / Фото Fat Killers
– 300 г курячого філе;
– 15 г вершкового масла;
– ваші улюблені спеції;
– 120 г сиру моцарела;
– 100 г помідорів;
– свіжий базилік.
Приготування:
- Куряче філе підготуйте, як у першому варіанті.
- Помідори наріжте тонкими скибочками й змішайте з натертою моцарелою.
- Додайте зелень базиліку та перемішайте з рештою інгредієнтів.
- Начиніть приготованою масою куряче філе.
- Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
- Готову страву подавайте до столу гарячою.
Смачного!