Готуємо курячі крильця на вечерю: три рецепти за 20 хвилин
Шукаєте легкі страви, щоб, повернувшись із роботи, за лічені хвилини вже смачно вечеряти в колі сім'ї? Тоді курячі крильця – те, що треба! Маринад – на ваш вибір: з травами та часником, пікантний "солодкий чилі" або ж східний соєво-медовий.
Разом із ТМ "Наша Ряба Апетитна" ви приготуєте поживну вечерю всього за 20 хвилин. Обов'язково скористайтеся ідеями гарнірів та соусів, які підготував 24 канал. Вони делікатно підкреслять смак курячих крилець. І кожна нова страва буде зовсім не схожа на попередню.
Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки
Курячі крильця з картоплею фрі
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2 – 4
Курячі крильця / Фото Shutterstock
– 1 упаковка курячих крилець "Макао" з травами та часником від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 столова ложка олії;
– 6 картоплин;
– олія для фритюру;
– кетчуп (за бажанням);
– сіль.
Приготування:
- У глибокому сотейнику поставте розігріватися до 180 градусів олію для фритюру.
- У сковорідці розігрійте 1 столову ложку олії й обсмажте на ній курячі крильця (по 10 хвилин з кожного боку).
- Поки крильця смажаться, почистьте й наріжте довгастими брусочками картоплю.
- Обсмажте картоплю у фритюрі до рум'яності (4 – 5 хвилин). Перекладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію, і на свій смак посоліть.
- Готові курячі крильця подавайте з картоплею фрі та, за бажанням, із кетчупом.
Смачного!
Пікантні крильця з овочевим салатом
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2 – 4
Курячі крильця / Фото Shutterstock
– 1 упаковка курячих крилець "Солодкий чилі" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 столова ложка олії;
– 1 огірок;
– свіжий салатний мікс;
– 80 грамів помідорів чері;
– 1 столова ложка бальзамічного крем-оцту;
– гірчиця та кетчуп для подачі (за бажанням).
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячі крильця (по 10 хвилин із кожного боку).
- У глибокій посудині з'єднайте салатний мікс із нарізаними навпіл помідорами та скибками огірка, скропіть усе бальзамічним крем-оцтом.
- Готові крильця викладіть на таріль. Подавайте страву зі свіжим салатом, кетчупом та гірчицею.
Смачного!
Крильця в соєво-медовому маринаді з відвареним рисом
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2 – 3
Курячі крильця / Фото Shutterstock
– 1 упаковка курячих крилець в соєво-медовому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 столова ложка олії;
– сіль;
– 1 склянка рису;
– 3 пера зеленої цибулі;
– скибочки лимона (за бажанням);
– насіння кунжуту.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Застеліть жаротривку форму харчовим пергаментом і змастіть його олією.
- Викладіть на деко курячі крильця й на 20 хвилин поставте запікатися до духовки.
- Заздалегідь промийте рис. Відваріть його у киплячій підсоленій воді до готовності (15 хвилин).
- Наріжте зелену цибулю невеликими шматочками.
- Викладіть готовий рис на тарілку, зверху викладіть курячі крильця.
- Подавайте страву зі скибками лимона, посипте насінням кунжуту та зеленою цибулею.
Смачного!